CrisisCross 2019

Foto: Michel Sander Boonstra

Tijdens het CrisisCross Festival kregen we alle ruimte om naast het visuele gedeelte ook de regie te voeren over licht, lasers, vlammen en confetti, yeah! Het podium-ontwerp van de hand van UpSide Down, zag er uit als een megalomaan motorblok, in stilstand weliswaar. Aan ons dan ook de schone taak om dit motor-monster tot leven te brengen. We maakten hiervoor een audiovisueel ontwerp, een zware battle tussen verbranding en elektriciteit als 2 krachtbronnen, uitmondend in een vurige race waar letterlijk de vonken vanaf spatten.. Het sounddesign ~ een grommende opstartsequentie en een knalharde race for the bass ~ was in handen van Julien Mier, die hiermee zijn paden flink te buiten ging, maar zeker niet uit de bocht vloog.
Verder verzorgden we tijdens het hele festival visueel vertier op het LED scherm, met volop VJ werk en een kleine VR ervaring.
Hieronder enkele indrukken van deze show. Met dank aan Intervisual (laser), Twinxx (fx) PGT (techniek) en GDMproducties (licht operator) voor een super samenwerking.
Back to Top